dinsdag 26 februari 2013

Swatches: Herôme nagellak

Ja, ik weet het, twee artikelen over Herôme nagellak achterelkaar. Ik kon gewoon niet wachten om ze beide te reviewen. Dus bij deze mijn excuses. De drie nagellakjes die ik hier review zijn perssamples dus ik kan niet zeggen wat hun naam of nummer is. 
Dit zijn ze: schattig hè?


Ja wat kan ik hier over zeggen? Een mooie geelgouden kleur, mooie glans, goede textuur, prima dekking. Op deze foto kun je al wel wat chips zien, maar dit komt omdat deze foto twee dagen na het aanbrengen is gemaakt. Één dag hiervan is doorgebracht in het zwembad. De houdbaarheid is dus uitstekend.
Deze donkerblauwe lak ziet er met flits heel anders uit dan wanneer de flits niet gebruikt is. Ik ben helemaal gek op dit lakje. Een multi-colour shimmer en kleine lichtblauwe glittertjes. Net zoals de vorige nagellak is de dekking en structuur prima.Last but nog least een babyblauwe lak. Deze lakjes zijn alledrie gewoon geweldig. Zowel de kwaliteit als de kleuren. Ik kan er gewoon niks negatiefs over zeggen. Of wacht toch wel: doordat het perssamples zijn en ik ze nogal vaak gebruik zijn ze snel op.
Helaas kan ik niet vinden hoe duur de fullsize flesjes zijn. Herôme is te koop bij de dio-drogisterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten